KREATÍV JÖVŐT FORMÁLUNK!

Tudatosan formálni a jövőnket egy olyan lehetőség, amihez a Design eszköztára mindenkinek nyújthat új megközelítéseket! A kreativitás nem függ attól, milyen szakterületen dolgozol, mindenhol megmutatkozik és kifejeződik az együttműködésekben. Az összemosódó határterületek a szakterületek között oda-vissza ható folyamatként határozzák meg a hétköznapjainkat. A veletek épülő közösség célja egy olyan folyamatos alakulásban lévő pályaorientáció, útkeresés, önazonosság felfedezés, amire minden fiatalnak szüksége van.

Design Terminal mentoring program (2019 Autumn) Boot Camp memories

Derítsük ki együtt, hol vannak valós és hol vannak képlények határaink, hogyan érdemes tervezni és hogyan tudunk reagálni a folyamatos változásokra.
Hogyan tovább? Jövőépítés a visszaszámlálásban?

 

Design Terminal mentoring program (2019 Autumn) mentors and mentees celebrate together.

Milyen képzésbe érdemes kezdeni, mit tanuljunk, amikor egyes szakmák másokba oldódva eltűnnek, vagy éppen megszűnnek? Milyen készségekre van valójában szükséged? Fel tudod mérni, hogy mi lehet a hivatás számodra? Tudjuk, hogy annak érdemes nekiállni, amit valóban szeretünk, amiben jól tudjuk érezni magunkat. Akkor nem fognak a változások eltántorítani attól, hogy alkalmazkodj, sőt még élvezheted is ezt az utazást.

Azt azonban kideríteni, mivel is járnak a választások? Mit is takar egy elköteleződés, nem mutatják meg nekünk! Nem is igazán lehet! A változásra felkészülni mi magunk tudunk!

A My cup of Design szemléletformáló, segítő közösség minden kreatív fiatal számára. Egy olyan csapat, ami a közös jövőnket foglalkoztató kérdéseket igyekszik proaktív módon javaslatokká formálni. Szeretnék rámutatni arra, mennyi mindenre lehet hatásunk és mennyi eszköz áll a rendelkezésünkre, hogy tevékeny részesei legyünk a változásnak!

Önképzési, életvezetési, szemléletformáló tippek és trükkök megosztására buzdító közösség. Egy hely, ahol nincsenek szakmai határok, ahol szabadon kollaborálhatunk!

Forbes online cover 2021 (COMPOCITY) Hiánypótló ökoinnováció: sorozatgyártásba kerülne a beltéri …https://forbes.hu › zold › okoskuka-komposztalo-startu…

„Az a szép a tanulásban, hogy senki sem veheti el tőled.” B.B. King
(Édesapám emlékére)

Tervezzük meg együtt a jövőnket!