Szia,
Pancsa Emese vagyok, designer!

Örülök, hogy itt vagy, és szeretném megosztani veled, miért is vágtam bele a My Cup Of Design önfejlesztő játéktér kialakításába!

Számomra a fenntarthatóság iránti elkötelezettség és az újszerű kreatív megoldások keresése kéz a kézben járnak. Mégis sokszor látom, hogy kihívást jelent (nekem is) megtalálni az egyensúlyt, a mozgalom iránti elhivatottság, a szakmai határok és gazdasági kapcsolódási pontok között.

Amikor egy turizmus-vendéglátás szakos közgazdász diploma után művészeti képzésbe vágtam, sokak aggodalmát váltottam ki. A szakterületek társítása és a kreatív iparral kapcsolatos asszociációk keresztmetszetében mégis sikerült megtalálnom a hivatásomat. Egyik oldalról hoztam a gazdasági szemléletmódot, másik oldalról pedig az alkotó energiát.

Biztosan benned is egyszerre több terület iránt dolgozik az érdeklődés, a felfedezési vágy, és nem is könnyű megtalálni a helyes irányt.

A My Cup of Design közössége abban tud Téged támogatni, hogy kreatív önismereti folyamatokon keresztül eljuthass oda,
hogy végül nem csak a karriered találod meg.

Találd fel saját magad!

 

Kik lesznek a segítségedre?

Mesi, a házigazda

“Az elmúlt 12 évben az egyetemen belül és kívül sok izgalmas embert ismertem meg itthon és külföldön egyaránt. Barátok és mentorok gazdagították azt a tapasztalást, amit most játékos formában szeretnénk megosztani veletek. Lesznek egyéni és közösségi kihívások is a felületen, aminek köszönhetően magatokhoz és a céljaitokhoz is könnyebben tudtok majd kapcsolódni. Sok barátot meghívunk majd hozzátok, így közösen tudjuk majd építeni azt az ökoszisztémát, ahol a határterületek metszéspontjában a legjobb lenni.”
Virág, az író

Aki a kesze-kusza gondolatokat, a végtelen történeteket segít olyan értékes üzenetekké formálni, amit könnyen be tudtok illeszteni. Viri kreatív tartalom fejlesztőként stratégiai szinten támogatja a közösségi felület épülését.

“Mesi tapsztalatai, és komplex gondolkodása mindig ámulattal tölt el, és amikor valakinek ennyi ötlete, segítő szándéka van, olykor túlcsordulnak a feladatok. Itt jövök én a képbe, és igyekszem szavakba önteni azt a sok-sok mindent, amivé ezt az felületet szeretnénk kikerekíteni.”

Zoli, a fejlesztő

Aki szintén szembesült már kihívásokkal, és sikerült rá megtalálnia a saját eszközeit, hogy miként fordítson nehéz helyzeteket proaktív folyamatokká. Nagy segítség nekünk, hiszen amit láttok, amire kattintok, mind az ő hozzáértésének gyümölcse.

Füli, a tanácsadó

Szőrös kollégánk mindig érzi, mikor van rá szükségünk. Olykor hasznos tanácsokkal is ellát bennünket, hisz 14 év tapasztalat fejlesztési területen óriási előnyt jelent számára, és nekünk is nagyon jól jön. Igazán kreatív csapatjátékos, aki Veletek is meg fogja osztani pro tippjeit.